Welkom bij regio Midden

Welkom op de site van regio Midden van de Streekgemeente Maas en Waal. Deze regio bestaat uit drie gemeenten: Bergharen, Horssen en Druten. Samen hebben we één predikant en vele vrijwilligers die zich inzetten om ‘kerk van het dorp’ en ‘kerk van de streek’ te zijn. De regio Midden is veelkleurig in haar geloof, van behoudend tot progressief, van orthodox tot vrijzinnig. En toch kunnen we met elkaar kerk zijn: in kerkdiensten, catechese, kindernevendienst of jeugdkerk, maar ook in een musical- of zangdienst, een jongerenkamp of de Kerste Mert.

Op deze website kunt u lezen waarin onze veelkleurigheid schuilt. Of het nu de kerkdiensten zijn, de kinder- en jongerenactiviteiten, de activiteiten waarin we ons wat meer concentreren op ons geloof en ons leven (‘vorming en toerusting’), geloofsvragen vragen rondom doop, belijdenis, huwelijk en dood: we nodigen u van harte uit tot contact of deelname!

Kerkblad downloaden? Klik dan hier

Zomer periode

In juli en augustus zijn verschillende 3-bij-1-diensten om 10:00 uur.                                                                      In het Kerkblad of in de Agenda op deze website is weer gegeven waar in Regio Midden dienst is.

Zondag 15 juli 3bij1 dienst in Druten met ds. Marion Hartman.

Zondag 9 september gezamenlijke Streek Startdienst in Beuningen met Streekpredikanten.

Activiteiten binnen de Streek

Vroeg in het kerkelijk jaar beginnen de eerste voorbereidingen voor het nieuwe Blauwe Boekje.                    Bent u ook benieuwd welke activiteiten de Streek u te bieden heeft? Nog even geduld tot u het Activiteitenboekje ontvangt. (Het blauwe boekje Wie ben je? van afgelopen seizoen staat online.)

Even iets van God

Een arm om je heen
Als je moe bent en koud
Een mens die je troost