Foto albums

Wist u dat we ook fotoalbums op de website hebben? Daar kunt u foto's bekijken van verschillende activiteiten. Kijk hier.

Oliebollen bestellen (bestelling niet meer mogelijk)

Is je eigen verlangen naar oliebollen om te zetten naar steun voor anderen?
(Oftewel oliebollen bakken voor de minima.)

De opbrengst van de oliebollen is evenals vorig jaar bestemd voor de kerstpakketten voor de minima.

Het is nu niet meer mogelijk om oliebollen te bestellen, maar we zien u graag op 30 december in de ontmoetingsruimte van de protestantse kerk, kerkplein 7 in Beuningen. Daar kunt u, ook als u geen oliebollen besteld heeft, alsnog uw oliebollen kopen.

De organisatie van: ‘Oliebollen bakken voor de minima.’

Top 2000 Dienst

Bijzondere Top2000-kerkdienst op 31 december 2017 in De Schakel te Wijchen

Op zondag 31 december 2017 vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in De Schakel te Wijchen. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van  NPO Radio 2 en komt tot stand door samenwerking van de protestantse kerken van Beuningen en Wijchen .

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen.  Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Top2000kerkdienst

Iedereen krijgt de mogelijkheid om een eigen Top3 samen te stellen. Dat kan door een stem uit te brengen voor de dienst in Wijchen.  Als er een speciale reden is om een lied te kiezen, dan horen we die graag.  Stemmen kan tot en met zondag 3 december  via de speciale website http://www.top2000kerkdienst.nl/wijchen/  of via de stembriefjes die in de kerk komen te liggen.  De volledige playlist staat op de website. Een selectie van de te kiezen nummers staat hieronder. Maar er kan uiteraard ook gestemd worden op een nummer dat niet in de lijst staat.

• Mag ik dan bij jou. - Claudia de Breij
  • Everybody hurts - R.E.M.
  • Zing vecht huil bid lach werk en bewonder - Ramses Shaffy
  • You are so beautiful - Joe Cocker
  • Hotel California - Eagles

Praktische gegevens

Het thema van de kerkdienst in Wijchen  is ‘Stel je voor….’.

Medewerking wordt verleend door een héél bekende band uit Beuningen!

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden.

Datum: 31 december 2017    Aanvang: 11:00 uur

Voor meer informatie: http://www.top2000kerkdienst.nl/wijchen/

Zie ook: TOP2000 of www.top2000kerkdienst.nl  (algemene informatie)

Freedom is a state of mind

Bezoek van Idea aan de TBS-kliniek in Zeeland

Op zondag 23 februari 2014 vertrok de 16+ groep van Idea Beuningen naar de TBS-kliniek in Zeeland om een bezoek te brengen in het kader van hun thema ‘Vrijheid’. In Zeeland wonen 88 mannelijke Tbs-gevangenen. Hoe dichter we in de buurt kwamen van de hoge ijzeren hekken met prikkeldraad, hoe zenuwachtiger we werden. Al onze eigendommen, op een gitaar en een trommel na, moesten in de auto achtergelaten worden en bij binnenkomst werden we nogmaals gecontroleerd via detectiepoortjes. Zo kreeg je bijna de indruk dat je zelf een grote misdaad op je geweten had. Gelukkig stond achter de detectiepoortjes het gemoedelijke en vriendelijk gezicht van Pastor Quang. Hij had dit bezoek voor ons geregeld en we liepen achter hem aan naar een ontmoetingszaaltje. Daar zouden we met twee gevangenen mogen praten, Bert en Nico (namen zijn gefingeerd).

Lees meer: Freedom is a state of...

Onderhoud website

Inrichting website

Vind u ook dat onze website wel eens wat meer up-to-date mag zijn. Dat de website wat opgevrolijkt kan worden??????
Dit is uw kans. Ik ben op zoek naar mensen die mee willen denken in een groepje over de inrichting van de website. Hoe vaak we bij elkaar komen? In het begin zal dat wat vaker zijn; als de website eenmaal is opgefrist, kan de frequentie omlaag.  Maar dat hangt ook van u af.
Stuurt u even een berichtje naar de webmaster (met als onderwerp "inrichting website") via deze link.. Ik neem dan contact met u op.

En wilt u actief meehelpen met het onderhouden van de website? Graag!!
Enige handigheid met computerprogramma's en programmeren is wel makkelijk, bij voorkeur HTML en/of Joomla. Ook dit kunt u mij laten weten via deze link. Vermeld bij het onderwerp "onderhouden website".

Met vriendelijke groet,
Arnold.