Groeien

GROEIEN

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

Klik hier om te downloaden.

Oliebollen bestellen

Is je eigen verlangen naar oliebollen om te zetten naar steun voor anderen?
(Oftewel oliebollen bakken voor de minima.)

Dit jaar bakken we weer oliebollen op maandag 31 december!!!

De opbrengst van de oliebollen is net als voorgaande jaren bestemd voor de kerstpakketten voor de minima. Vorig jaar was de opbrengst duizend euro. We hopen weer op zo'n goed resultaat.

De oliebollen kunt u via dit formulier bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de oliebollen op maandag 31 december op het door u aangegeven tijdstip voor u klaar liggen in de ontmoetingsruimte van de protestantse kerk, Kerkplein 7, Beuningen.

De organisatie van: ‘Oliebollen bakken voor de minima.’

Freedom is a state of mind

Bezoek van Idea aan de TBS-kliniek in Zeeland

Zondag vertrok de 16+ groep van Idea Beuningen naar de TBS-kliniek in Zeeland om een bezoek te brengen in het kader van hun thema ‘Vrijheid’. In Zeeland wonen 88 mannelijke Tbs-gevangenen. Hoe dichter we in de buurt kwamen van de hoge ijzeren hekken met prikkeldraad, hoe zenuwachtiger we werden. Al onze eigendommen, op een gitaar en een trommel na, moesten in de auto achtergelaten worden en bij binnenkomst werden we nogmaals gecontroleerd via detectiepoortjes. Zo kreeg je bijna de indruk dat je zelf een grote misdaad op je geweten had. Gelukkig stond achter de detectiepoortjes het gemoedelijke en vriendelijk gezicht van Pastor Quang. Hij had dit bezoek voor ons geregeld en we liepen achter hem aan naar een ontmoetingszaaltje. Daar zouden we met twee gevangenen mogen praten, Bert en Nico (namen zijn gefingeerd).

Lees meer: Freedom is a state of...

Onderhoud website

Inrichting website

Vind u ook dat onze website wel eens wat meer up-to-date mag zijn. Dat de website wat opgevrolijkt kan worden??????
Dit is uw kans. Ik ben op zoek naar mensen die mee willen denken in een groepje over de inrichting van de website. Hoe vaak we bij elkaar komen? In het begin zal dat wat vaker zijn; als de website eenmaal is opgefrist, kan de frequentie omlaag.  Maar dat hangt ook van u af.
Stuurt u even een berichtje naar de webmaster (met als onderwerp "inrichting website") via deze link.. Ik neem dan contact met u op.

En wilt u actief meehelpen met het onderhouden van de website? Graag!!
Enige handigheid met computerprogramma's en programmeren is wel makkelijk, bij voorkeur HTML en/of Joomla. Ook dit kunt u mij laten weten via deze link. Vermeld bij het onderwerp "onderhouden website".

Met vriendelijke groet,
Arnold.

zo dec 23 @09:30 -
ma dec 24 @21:00 -