Informatie

Normaal gesproken zijn de kerkdiensten van onze gemeente in de protestantse kerk in Beuningen, afwisselend om 09.30 en 11.00 uur. Hoe laat de kerkdienst is, kunt u via de agenda vinden. 

Via de contactpagina kunt u contact opnemen met verschillende mensen uit onze kerkelijke organisatie. Mocht de persoon die u zoekt er niet bij zijn, dan kunt u het algemene contact formulier gebruiken.

Informatie zoals telefoonnummer, adres, bankrekeningnummers, etc kunt u op deze pagina vinden.

En voor het diensten- en vergaderrooster: klik hier.

Er is een speciaal boekje gemaakt met daarin meer informatie over de jeugd- en tienerclub. Dat boekje kunt u hier downloaden.

Groeien

GROEIEN 

Leven is gericht op groei. In de natuur kijken we elk jaar in de lente met verwondering naar het zaad dat in de aarde valt en uitgroeit tot een plant die bloeit en vrucht draagt. Ook mensen kunnen in hun leven groeien, bloeien en vrucht dragen. Met aandacht volgen we de groei van een kind tot een volwassen man of vrouw.

 

Klik hier om te downloaden.

Contact

Omdat we heel recent de complete website up-to-date hebben gemaakt, heb ik nog niet de tijd gehad om alle contactformulieren om te zetten naar de nieuwe omgeving. U wordt dan doorgestuurd naar het algemene contactformulier. Op de plaats van de opmerking kunt u dan uw vraag kwijt. Uw informatie of vraag zal dan via een omweg naar de juiste plaats worden doorgestuurd en men zal ook dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.
De webmaster.

Omdat het publiceren van e-mailadressen op een website kan leiden tot een grote hoeveelheid spamberichten, is ervoor gekozen om deze niet meer op de website te publiceren. In plaats wordt u uitgenodigd om contact met ons op te nemen via de contactformulieren. Hieronder volgt een lijst met personen waarmee u direct contact op kunt nemen via het  contactformulier. Zoek de persoon waarmee of het onderwerp waarover u contact wilt opnemen en klik op de knop aan het begin van desbetreffende regel. Als u klikt op een knop, wordt u doorgeleid naar een pagina met een contactformulier. Onderaan deze pagina kunt u meer informatie vinden over het contactformulier.

 

de ouderling voor het pastoraat, mevr. J. van Ittersum.
We proberen met onze gemeenteleden mee te leven in goede en in slechtere tijden. Daarom stellen we het op prijs als u ons een kort berichtje stuurt wanneer u ziek bent en bijvoorbeeld opgenomen bent/wordt in een ziekenhuis. Ook als u van een ander gemeentelid weet dat hij of zij ziek is, stellen we een bericht op prijs. Uiteraard kunt u ook met het pastoraat contact opnemen als u behoefte heeft aan een gesprek met de predikant of bijvoorbeeld uw contactpersoon in de wijk.

 

Kerkenraad:

pastoraal medewerker: mw. M. Meek
de voorzitter van de kerkenraad, mw. H. Pardijs
het college van kerkrentmeesters: mw. H. de Lange.
het college van diakenen, dhr. A. den Dekker
de ouderling communicatie
de jeugdouderling: vacant; wordt verstuurd naar de voorzitter.

 

Andere mensen of onderwerpen waarmee/over u contact kunt opnemen:

de contactpersoon voor de kindernevendienst, mevr. J. van Ittersum - den Hartog.
de ledenadministratie, mevr. Smedes.
De burgerlijke gemeente geeft de kerk (ons) bijna geen wijzigingen meer door. De ledenadministratie van de betreft o.a. het inschrijven van namen, data en plaats inz.dopen en belijdenis; het aanvragen en verwerken van het in/uit-en overschrijven van kerkleden en het verwerken van verhuisberichten. Is er iets gewijzigd in uw burgerlijke staat, geef het s.v.p. door aan de ledenadministratie.
het huren van (een ruimte in) een van de kerkgebouwen .
De kerkgebouwen in Beuningen en Winssen en de ontmoetingsruimte en serrekamer in de kerk te Beuningen is te huren voor zowel kerkelijke als niet kerkelijke activiteiten. Als u dat wilt kunnen we er ook een kopje koffie of thee bij serveren. De tarieven kunt u via deze link downloaden. Geef in het contactformulier s.v.p. aan dat u een ruimte wilt huren, dan nemen zij contact met u op.
doop.
Bent u gezegend met de geboorte van een kind en wilt u het laten dopen dan kunt u ook hiervoor het speciale contactformulier gebruiken. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de contactpersoon van uw wijk.
huwelijk.
overlijden.
de dirigente van de Taizecantorij, mevr. G. van Doorn.
En komt de persoon of het onderwerp niet voor in de bovenstaande lijst, dan kunt u altijd het algemene contactformulier gebruiken:
Diverse onderwerpen.
De informatie uit het formulier zal doorgestuurd worden naar de scriba van de kerkenraad.
de webmaster.
Heeft u vragen of opmerkingen over de website, dan kunt u ook een bericht sturen naar de webmaster.

Postadres
Uiteraard kunt u ons ook via de reguliere post een brief sturen. Ons postadres is:

Protestantse Gemeente Beuningen Winssen
Postbus 16
6640 AA Beuningen

 


 

Het contactformulier

Het contactformulier is een web-pagina waarin een aantal tekstvakken zijn gemaakt. Daar wordt in de meeste formulieren u gevraagd naar de volgende gegevens:

  • - Uw naam (Dit is een verplicht veld)
  • - Uw e-mail adres (Dit is ook een verplicht veld; U krijgt uw eigen ingestuurde contactformulier per e-mail terug en wij kunnen contact met u opnemen per e-mail.)
  • - Uw telefoonnummer (Dit is geheel vrijwillig maar makkelijk als er haast bij is.)
  • - Het onderwerp waarover u contact wilt opnemen; bij sommige formulieren ontbreekt dit veld; We hebben het onderwerp dan al voor u ingevuld. Dit geldt voor heel specifieke formulieren, bv. een doopaanvraag. Als het veld aanwezig is, dan is het ook verplicht hier iets te vermelden.
  • - Een tekstveld: hierin kunt u omschrijven wat uw vraag/melding etc is.
  • - Een anti-spam veld met daarnaast een plaatje met letters en/of cijfers. In het tekstveld moet u de letters en cijfers uit de figuur overnemen. Geautomatiseerde systemen kunnen hiermee niet omgaan en kunnen dus ook geen bericht versturen.
  • - En tenslotte een knop 'Verstuur'. Als u alle velden hebt ingevuld, dan kunt u op deze knop klikken en zal uw boodschap verstuurd worden. U krijgt zelf ook een e-mail op het door u opgegeven adres. De e-mail naar de persoon in onze organisatie wordt apart verstuurd.

De gegevens die u in het contactformulier vermeld, zullen vertrouwelijk behandeld worden.

Agenda

Geen evenementen

Download mailnieuws

klik hier

En via deze link gaat u naar het overzicht van alle downloads.

Download Kerkblad