Foto albums

Wist u dat we ook fotoalbums op de website hebben? Daar kunt u foto's bekijken van verschillende activiteiten. Kijk hier.

Welkom bij een veelkleurige gemeente

Geloven geeft kleur aan je leven.
Het is zinvol.
Het geeft moed.
Maakt je open en stimuleert.
Dat ervaren we als leden van de protestantse kerk van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen.

alt

We zijn een gemeenschap van mensen die midden in de wereld staan. Op een eigen manier.
Met een eigen beroep, eigen verantwoordelijkheden en een eigen visie.
Maar die elkaar vinden in een sterke verbondenheid.

Wat ons bindt?
De verhalen over Jezus en over het volk van God.
De kracht van die aloude wereldwijde gemeenschap van gelovigen.
Maar ook onze gezamenlijke opdracht: om er te zijn voor elkaar.
Om aandacht te hebben. Hulp te bieden. Onze verantwoordelijkheid te nemen.

Wekelijks kunnen we elkaar treffen in één van onze kerkgebouwen.
Om inspiratie op te doen. Elkaar te ontmoeten. En die veelkleurigheid te ervaren.
En tussendoor zijn er tal van activiteiten waarmee we ons geloof vorm geven en uitdrukken.

Je bent welkom om deel uit te maken van die kring. Met je talenten, met je tekortkomingen.
Om zo met anderen te ervaren wat het leven zo kleurrijk maakt.

alt

zo apr 08 @11:00 -