Foto albums

Wist u dat we ook fotoalbums op de website hebben? Daar kunt u foto's bekijken van verschillende activiteiten. Kijk hier.

Kerkenraad

De verantwoordelijkheid en het bestuur van de gemeente berust bij de kerkenraad. De kerkenraad wordt gevormd door alle ambtsdragers, dat wil zeggen leden van de kerk die bevestigd zijn in het ambt van predikant, pastoraal ouderling, jeugdouderling, ouderling eredienst, ouderling communicatie & dienstverlening, ouderling kerkrentmeester, diaken of ouderling met een bijzondere opdracht als voorzitter en scriba. Dit betekent dat iedere ouderling een eigen werkveld heeft binnen de kerkelijke gemeente.
De kerkenraad vergadert 7 keer per jaar. De vergaderingen worden voorbereid door het moderamen. Het moderamen is het dagelijks bestuur van de kerkenraad en wordt gevormd door de voorzitter van de kerkenraad, de scriba, de predikant, de voorzitter van de kerkrentmeesters en de voorzitter van de diaconie.

zo juli 01 @11:00 -
zo juli 08 @09:30 -